Narquise, Nouveau Contour specialist met een Master Degree

Narquise werkt met PMU apparatuur van Nouveau Contour en wij zijn er trots op dat aan de muur o.a. een Master Degree van de Nouveau Contour opleiding prijkt.

Het aanbrengen

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uitziet.

Vakmanschap

Het spreekt voor zich dat het belangrijk is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Wat vakkundigheid betreft bent u bij een Nouveau Contour specialiste in goede handen. Narquise is opgeleid bij Nouveau Contour, het meest toonaangevende merk in de permanente make-up wereld. Narquise heeft een intensieve training met een master degree afgerond waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen. De jarenlange ervaring en deskundigheid van docenten en de unieke Nouveau Contour methode, waarin de modernste technieken zijn opgenomen, is uw garantie voor kwaliteit.

Betrouwbare apparatuur

Narquise werkt met de Nouveau Contour Intelligent, een pigmentatieapparaat waarin de laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van permanente make-up zijn verwerkt. De Intelligent is computergestuurd waardoor deze tot fracties van millimeters nauwkeurig werkt en uw specialiste optimale resultaten kan garanderen. De computeraansturing kan de naaldfrequentie tot op 0,01 seconde nauwkeurig aangeven. Conform de eisen van de strenge landelijke Hygiëne-, Arbeidsomstandigheden- en Milieucode wordt bij elke klant nieuwe steriele naalden gebruikt, welke na de behandeling vernietigd worden. Mede hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat permanente make-up bij uw Nouveau Contour specialiste volledig veilig is.

Neem contact met ons op als u nog vragen heeft.