Cosmetische en Medische Permanente Make-Up behandelingen

PMU behandelingen Narquise SchiedamIedereen wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Bij Narquise kunt u voor zowel cosmetische als medische PMU behandelingen terecht om dit te realiseren.

Narquise werkt altijd met de allernieuwste technieken, volgt regelmatig bijscholingen in binnen- en buitenland en durft zichzelf dan ook dé beste permanente make-up specialiste te noemen op het gebied van zowel cosmetische als medische PMU (permanente make-up)! Dat is wel zo´n veilig gevoel toch!

Lees op de pagina met referenties en op onze Facebook pagina wat onze klanten over Narquise zeggen. Maak een afspraak voor een gratis PMU consult om de mogelijkheden voor uw behandeling te bespreken.

Cosmetische PMU behandelingen

Bij een cosmetische permanente make-up behandeling worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie, uit zee of zwembad komt, als u ‘s morgens uit bed stapt, of u loopt door weer en wind en zelfs als u tijdens een romantische film een traantje wegpinkt. Uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats. ‘s Morgens, ‘s middags en ’s avonds altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u daarnaast dagelijks veel tijd en geld.

Wij behandelen zowel dames als heren!

Medische PMU behandelingen

Na een operatie of ongeval kan het wenselijk zijn dat zichtbare gevolgen worden gecorrigeerd door middel van een permanente make-up behandeling. Wij noemen dit een medische PMU behandeling. Zo’n behandeling zal helpen om het zelfvertrouwen weer te laten groeien en om een nare periode af te sluiten. Bij Narquise kunt u bijvoorbeeld terecht voor een tepelhofcorrectie. Dit is een fantastische oplossing om weer een mooie natuurlijk ogende tepelhof terug te krijgen na een borstreconstructie.

De prijzen voor de behandelingen vindt u op de pagina Onze Tarieven.

Neem contact met ons op voor meer informatie.