Tepelhofcorrectie – Cosmetische en Medische Permanente Make­-up behandelingen

Medische PMU - Tepelhof correctie

Na een borstreconstuctie (n.a.v. bijvoorbeeld borstkanker) ontbreekt de tepelhof vaak geheel of gedeeltelijk. Met behulp van medische cosmetische permanente make­up kan de tepelhof worden gereconstrueerd waarmee u een nare periode positief kunt afsluiten.

Mede door mijn allround opleiding op het gebied van medische pigmentatie kan ik een perfect gespiegelde tepelhof creëren. Dit gebeurt in drie dimensionaal techniek. Een fantastische oplossing om weer een mooie natuurlijk ogende tepelhof terug te krijgen. Eventueel kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding van het Ziekenfonds.

Na de behandeling

U krijgt schriftelijke nazorginstructies mee en tevens een crème die u 5 tot 7 dagen enkele keren per dag dient aan te brengen op de behandelde plek. Er wordt een datum voor de nabehandeling met u afgesproken.

Neem contact met ons op voor meer informatie en advies.

 

Narquise Permanente Make­up steunt Viva la Donna!

Jaarlijks organiseert Stichting Viva la Donna op 29 mei de Viva la Donna Day. Deze verwendag is een ode aan alle vrouwen die getroffen zijn door kanker. Honderden schoonheidspraktijks en wellness instituten openen op of rond 29 mei belangeloos hun deuren voor deze vrouwen en bieden ze een gratis verwenbehandeling aan. Zo’n behandeling kan variëren van een gezichtsbehandeling tot een yogales en van een massage tot een kleurenanalyse.

Vrouwen die kanker hebben (gehad) komen door een verwenbehandeling tot rust, wat zorgt voor een positief  gevoel. En dat is het doel van Stichting Viva la Donna: vrouwen getroffen door kanker weer laten stralen!