15 Reacties op Referenties

 • Franny van leeuwen-weeda schreef:

  Mijn wenkbrauwen en ogen permanent laten behandelen. De eyeliner is van boven en beneden aangebracht en mijn wenkbrauwen zijn gedaan. Wat een vakvrouw is zij. Alles wordt heel goed uitgelegd en je krijgt een lichte verdoving voor je ogen. Ze werkt heel secuur en rustig. Er is daar een heel aangename sfeer. Ik heb eerst een intake gesprek gehad waarin ze me vertelde wat ze ging doen, de kleur uitgekozen en een afspraak gemaakt. Alles is naar mijn volle tevredenheid uitgevoerd. Ze laat steeds zien hoe het er uit ziet en maakt foto´s van voor en na de behandeling. Over 6 weken ga ik terug voor een controle behandeling.We hebben een lekker kopje koffie gedronken. Al met al een aanrader als u permanente make-up overweegt. Ik zou zeggen DOEN.
  P.s. Mijn leeftijd is 80 jaar. U ziet nooit te oud om iets moois ervan te laten maken!
  Narquise je bent toppie.

 • Leonie schreef:

  Deze salon is een echte aanrader. Ik laat hier altijd mijn wenkbrauwen
  bijwerken, het resultaat mag er zijn!

 • Debora schreef:

  Ik kan iedereen deze praktijk aanbevelen. mijn wenkbrauwen, eyeliner boven en onder zijn gedaan en ik heb wimperextensions. Alles ziet er zo mooi uit!!!
  Ze neemt alle tijd voor je werkt heel secuur.
  Ik blijf hier komen, dat is zeker.

 • Wendy schreef:

  Narquise je bent een topper !
  Ik ben zo ontzettend tevreden met mijn wenkbrauwen.
  Tot de volgende keer, liefs !

 • Jane Forrest schreef:

  If you are thinking about permanent make-up for your eyebrows or eyeliner then I can really recommend Narquise. She is quite the professional. She takes her time, gives good advice and is very careful. Narquise is very friendly and puts you at ease. She obviously loves her work and is, quite rightly, proud of her results. I wish that I had gone to her sooner!

 • Soraida schreef:

  Ik ben voor de jaarlijkse touch-up van mijn permanente make-up eyeliner bij Narquise geweest. Ben heel erg blij en tevreden met het resultaat! Ze neemt alle tijd om het tot een prachtig resultaat te brengen. Zeer accuraat, echt een vakvrouw die weet waar ze over praat en wat ze doet! Een echte aanrader!

 • Sevil schreef:

  Heb permanente dipliner onder en boven mijn ogen laten zetten en ben heel erg tevreden met het resultaat. Zij is heel vakbekwaam en heel erg vriendelijk. Ik zal haar zeker aanraden.

 • Roxanna schreef:

  Ik ben zeer tevreden met de behandelingen die ik bij Narquise heb gedaan. Mijn wenkbrauwen en eyeliner pmu zijn precies zoals ik dat graag wilde hebben, ze zijn perfect! Ze zien er zo natuurlijker uit dat als ik het zelf niet verteld dat ik pmu heb wordt het niet opgevallen en dat is ook de bedoeling. Ik word ’s morgens mooi wakker!!

 • Sandra Brouwer schreef:

  Vorig jaar mijn wenkbrauwen laten zetten met permanente make-up.. wat een prachtig resultaat… wat een vakvrouw… wat een discipline… zoveel positieve reacties… eind vd maand ga ik ze laten opfrissen.
  Deze vrouw is goed opgeleid, weet waar ze over praat en is heel goed in wat ze doet.
  Ik kan het iedereen aanraden… super salon.

 • Charissa schreef:

  Ik heb na lang wikken en wegen besloten voor een PMU behandeling te gaan voor mijn wenkbrauwen. Op basis van de goede referenties ben ik bij Narquise terecht gekomen. Eerst vond een gratis consult plaats waarin ze uitleg gaf over de behandeling. Ze heeft mijn wenkbrauwen nauwkeurig opgemeten en getekend zodat ik een beeld kreeg hoe het er ongeveer uit zou zien. Ook de kleur werd zorgvuldig bepaald. Narquise stelde mij op mijn gemak, nam de tijd en luisterde goed naar mijn wensen dat het er vooral zo natuurlijk mogelijk uit moest zien. En wat een resultaat! Ik tekende mijn wenkbrauwen al zo’n 16jaar zelf bij, maar nog nooit hebben ze er zo mooi en symmetrisch uitgezien! Heel natuurlijk en nu makkelijk zelf bij te houden met epileren. Ik ben heel blij met het resultaat. Bedankt Narquise!!

 • Wensy schreef:

  Inmiddels ben ik vaste klant bij Narquise.
  Ik heb mijn wenkbrauwen laten behandelen met de hairstroke techniek. Nog elke dag ben ik hier super blij mee.
  Narquise is erg vriendelijk en heeft liefde voor haar werk.
  Ze stelt je op je gemak en werkt heel nauwkeurig.
  Ze zorgt ervoor dat je stralend de deur uit loopt.
  Narquise tot de volgende keer, Liefs !

 • Sandra Brouwer schreef:

  Ik heb voor de vakantie mijn wenkbrauwen laten tatoeëren… wat een vakvrouw… erg secuur… eerst lang bezig geweest met het tekenen vd wenkbrauwen…
  Keurig symmetrisch.. .. het is prachtig geworden.. ben er erg blij mee.

 • Laila schreef:

  Ik ben inmiddels al een tijd vaste klant bij Narquise voor mijn altijd prachtige wimperextensions. Vanaf de eerste afspraak tot op heden ben ik heel erg tevreden met het resultaat en voel ik me op mijn gemak. Door de sfeervolle, mooie inrichting kom je helemaal tot rust. De eigenaresse is erg vriendelijk, heel professioneel, gediplomeerd, meedenkend en neemt de tijd voor je. Narquise is echt een aanrader!!!

 • Angela schreef:

  Ik ben intussen al meerdere malen bij Narquise geweest en zij heeft bij mij permanente eyeliner, permanente wenkbrauwen, wimperextentions aangebracht, mijn tanden gebleekt en mij een gezichtsbehandeling aangepast aan mijn huidstype gegeven. Ik ben heel erg blij met alle resultaten. Narquise stelt je op je gemak en geeft je goede uitleg. Ze is professioneel en perfectionistisch. Een echte aanrader!

 • Ina schreef:

  Mijn 1e ervaring met PMU heb ik beleefd bij Narquise en ik heb ondertussen 3 verschillende behandelingen ondergaan. Ik ben 51 jaar.

  1.Ik heb mijn wenkbrauwen laten behandelen met de zgn. hairstroke – techniek. Er zijn 2 behandelingen nodig geweest om ze mooi strak te krijgen. Er volgt volgende week nog 1 behandeling ( tegen een meerprijs van €50,00 ) om ze helemaal af te maken.
  Gisteren heb ik de wenkbrauwhaartjes die er nog zijn, laten verven door Narquise. Nu hoef ik ’s morgens niets meer aan mijn wenkbrauwen te doen. Voorheen was ik 10 minuten bezig ze een beetje mooi getekend te krijgen.
  De behandeling is qua pijn heel goed te doen.

  2. Ik heb eyeliner onder en boven laten zetten. Na de 1e keer was het resultaat meteen goed en hoefde er geen nabehandeling plaats te vinden.
  De eyeliner is heel mooi geplaatst en ziet er zeer natuurlijk uit.
  De behandeling vond ik qua pijn heel heftig. Ik heb elders op mijn lichaam ook tatoeages, maar die pijn heb ik als een stuk minder pijnlijk ervaren dan mijn ogen, ondanks de verdovende créme die Narquise gebruikt.

  3. Ik heb “full lips” laten zetten. De liplijn was bij mij zeer vervaagd en de lippen vrij kleurloos geworden. Nu heb ik een hele natuurlijke kleur als liplijn en lippen. Niemand heeft gezien dat ik dit heb laten doen en ik heb het niemand gezegd. Ik vond het toch wat gênant om deze behandeling aan anderen te vertellen, daarom heb ik de behandeling in mijn vakantie laten plaatsvinden.
  Nu hoef ik enkel wat lichte lipsstick of gloss te gebruiken en zie ik er verzorgd uit.
  Ik ben benieuwd hoe lang de lip-pmu blijft zitten totdat het vervaagd.

  Afgelopen week heb ik bij Narquise mijn tanden laten bleken. 3x 25 minuten voor € 129,00 en ik heb een stralend wit gebit.
  Heel blij mee. De behandeling is makkelijk te ondergaan zonder agressieve waterstofperoxide.
  Voor herhaling vatbaar!

  Volgende week begin ik bij Narquise met behandeling 1 van een sessie fractional needling. Ik heb na lang nadenken toch gekozen voor huidverbetering, omdat ik vooral de fijne lijntjes om mijn mond heen als heel erg storend ervaar.

  Narquise komt op mij over als een hele rustige professionele dame. Zij denkt met de klant mee zonder dwingend te zijn, de uiteindelijke keuze laat zij respectvol bij de klant zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *